Gostitelja s strastjo do detajlov in dobrih stvari. Ljubitelja vina, gurmana, hotelirja, ljubiva potovanja in spoznavanje novih ljudi.

Sva domačina, zaljubljena v Bled in v svoje delo. Že od majhnih nog sva vpeta v turizem in to je v naju prebudilo željo po raziskovanju sveta in spoznavanju novih ljudi in kultur. Izkušnje sva nabirala na fakultetah, z delom v turizmu ter s potovanji po bližnjih in daljnih destinacijah.

Tanja si je izkušnje nabirala z vodenjem družinskega penziona svojih staršev, kasneje pa z vodenjem različnih hotelov v znani hotelski verigi. Gašper pa se izpopolnjuje na področju prodaje ter marketinga in je sommelier, saj goji veliko ljubezen do vin.

Potovanja so tista pika na i, od koder črpava navdih in ideje, kaj vse lahko gostom še ponudiva. Želiva biti drugačna, specialna. Vse to se kaže v skrbno izbranih materialih, skrbno načrtovanem dizajnu sob in opreme ter v strasti do detajlov. Ta drugačnost naju vodi tudi do premium izdelkov. Ker za gosta želiva le najboljše! Oddih v luksuznih sobah, počitek na premium vzmetnicah Serta, saj je dober spanec ključen, dišeče tuširanje z izbrano kozmetiko L’Occitane, dobra jutranja kavica ali čaj znamke Ronnefeldt. Seveda ne sme manjkati kozarec oz. steklenica butičnega vina [SPEC]ial, ki popestri vsak specialen dan ali večer v naši vili.

Najin pristop do vsakega gosta je oseben in individualen. Najini gostje, so najini prijatelji, katerim z veseljem svetujeva in priporočava le najboljše. Zato bova vesela vsakega vašega vprašanja in vam skušala maksimalno pomagati.

Kar se odraža tudi v naši booking oceni:

Upava, da lahko kmalu postaneva vaša specialna gostitelja!

Tanja & Gašper

Izkušnja polna detajlov in nadstandardnih užitkov.

SERTA PREMIUM VZMETNICE

Dober spanec je bistvenega pomena, zato naši gostje spijo na premium debelih vzmetnicah blagovne znamke Serta. Serta je vodilen proizvajalec vzmetnic in je prisotna v številnih luksuznih nastanitvah po vsem svetu.

L’OCCITANE KOZMETIKA

Goste razvajamo z naravno kozmetiko priznanega proizvajalca L’Occitane.

RONNEFELDT ČAJ

Vsi ljubitelji čaja lahko uživajo v čajih Ronnefeldt v njihovih sobah/apartmajih. Ronnefeldt čaji so ena izmed vodilnih znamk visoko kakovostnega čaja.

Naši specialni gostje